Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15/03/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 14.03.2023 № 48 «Про встановлення опіки та призначення опікуна над малолітньою»

         

                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від  14 березня 2023 р.                    с. Вороньків                             № 48                                                                        

 

Про встановлення опіки

та призначення опікуна над малолітньою

  Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постанови Кабінету Міністрів України  від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,, враховуючи рекомендації комісії з захисту прав дитини виконавчого комітету Вороньківської сільської ради  від 14 березня 2023 року виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити опіку та призначити опікуна над малолітньою дитиною, яка має статус дитини-сироти, 
  2. Персональну відповідальність за життя, здоров'я, фізичний, психічний розвиток, матеріальне забезпечення малолітньої дитини покласти на Бічуріну Наталію Геннадіївну.

 

  1. Зобов'язати громадянку Бічуріну Наталію Геннадіївну раз на рік до 01 грудня подавати до служби у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради звіт про стан виховання, утримання і розвиток дитини в родині та два рази на рік проводити медичне обстеження дитини.

 

  1. Службі у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради забезпечити здійснення контролю за захистом прав та інтересів малолітньої дитини, відповідно до чинного законодавства України.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                   Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення