Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15/03/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 15.03.2023 № 47 «Про затвердження плану заходів виконавчого комітету Вороньківської сільської ради щодо виконання Закону України «Про попередження насильства в сім'ї» на 2023 рік та призначення відповідальних осіб»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  14 березня 2023 р.                  с. Вороньків                               № 47

 

 

Про затвердження плану заходів виконавчого комітету Вороньківської сільської ради щодо виконання  Закону України «Про попередження насильства в сім'ї» на 2023 рік та призначення  відповідальних осіб

 

 

З метою сприяння проведенню ефективної державної політики з питань запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі на території Вороньківської сільської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до пункту 4 частини 2 статті 6 та частини 2 статті 8 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», пункту 3 Указу Президента України від 21 вересня 2020 року № 398/2020 «Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства» виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити план заходів виконавчого комітету Вороньківської сільської ради щодо виконання  Закону України «Про попередження насильства в сім'ї» на 2023 рік (далі – план заходів), що додається.

2. Призначити відповідальною за реалізацію плану заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі головного спеціаліста служби у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Анастасію ЯСТРУБ.

3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО .

 

Сільський голова                                             Любов ЧЕШКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення