Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик _ нормативно-грошова оцінка

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області; 08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2; код ЄДРПОУ – 44042825.

 

Назва предмету закупівлі: «Послуги з розробки технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області: с. Кийлів, с Головурів за кодом ДК 021:2015-71340000-3 Комплексні інженерні послуги»

 

Мета закупівлі: формування основи для розрахунку податків і зборів, а також орендної плати за користування земельними ділянками.

 

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, 0000, Київська область, Бориспільський район, населені пункти Вороньківської сільської ради: с. Кийлів, с Головурів

 

Процедура закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. N. 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт i послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії  правового режиму воєнного стану в Україна та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» зі змінами та доповненнями.

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

с. Кийлів – 1526,8932  га

с. Головурів –700,00 га

 

Склад технічної
документації

Відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земельних
ділянок затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від
3 листопада 2021 року №1147

Основні технічні
вимоги для надання
послуг (робіт):

Технічна документація з нормативної грошової оцінки земель
населеного пункту Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області: с. Кийлів та с. Головурів, повинна
виконуватися відповідно до вимог Законів України “Про
землеустрій”, “Про Державний земельний кадастр”, “Про оцінку
земель”, постанов Кабінету міністрів України «Про затвердження
Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок» від 3
листопада 2021 року №1147, “Про затвердження порядку ведення
Державного земельного кадастру” від 17.10.2012 №1051, інших
підзаконних нормативних актів та технічних норм, що
застосовуються при проведенні нормативної грошової оцінки
земельних ділянок

Термін виконання
послуг (робіт):

Виконавець повинен до 10.04.2023 року передати Замовнику
розроблену технічну документацію з нормативної грошової оцінки
земель населеного пункту Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області: с. Кийлів.

 

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі: видатки на даний вид послуг передбачені відповідно до рішення сесії сільської ради від 23.12.2022 № 764-21-VIII «Про бюджет Вороньківської сільської територіальної громади на 2023 рік (бюджетний період) (10536000000) код бюджету)» (https://voronkivska-sr.gov.ua/documents/39492-pro-biudzet-voronkivskoyi-silskoyi-teritorialnoyi-gromadi-na-2023-rik-biudzetnii-period-10536000000-kod-biudze). Зокрема по  КПКВК 0217350  КЕКВ 2240 були збільшені видатки на оплати послуг крім комунальних  -  для оплати послуг з нормативно-грошової оцінки земель Вороньківської СТГ.

 

             Розрахунок ціни на даний вид послуг виконаний відповідно до вимог діючих законодавчих та нормативних актів з урахуванням всіх необхідних об’ємів послуг та вимог до якості матеріальних ресурсів, з чітким зазначенням всіх розрахунків по кожному виду послуг. Ціна на послуги зазначається з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути ним сплачені. До розрахунку ціни входять усі види послуг, у тому числі й ті, які долучатимуться для виконання третім особам.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 200 000,00 грн з ПДВ.

 

 

Уповноважена особа                                                                       Юлія ГОЛЬОСА