Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15/03/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 14.03.2023 № 72 «Про зміну адреси будинку садибного типу гр. Луценко Роксолани Валеріївни»

 

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 14 березня 2023 року              с. Вороньків                           № 72

 

 

Про   зміну адреси

будинку садибного типу

гр.  Луценко Роксолани Валеріївни

 

     Керуючись  статтею   31  Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні» , до Порядку  присвоєння  будівельних та поштових адрес  об’єктам нерухомості, розташованих на території  Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, затвердженого рішенням сесії сільської ради від 24 квітня  2021 року  № 191-06-VІІІ, розглянувши    заяву гр. Луценко Роксолани Валеріївни  від 22.02.2023 року, щодо  зміни адреси будинку садибного типу,  виконавчий комітет Вороньківської  сільської  ради   

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

     1. Змінити адресу  будинку садибного гр. Луценко Роксолани Валеріївни, який введений в експлуатацію  Свідоцтва про право на спадщину за законом № 139 від 19.12.1994 року у зв'язку  із впорядкуванням адресного господарства з  адреси: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, вулиця Леніна, будинок 37 на адресу: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, провулок Миру, будинок 37.

  

      2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

 

Сільський голова                                             Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення