Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/02/2023

Рішення сесії сільської ради від 17.02.2023 № № 811-22-VІІІ «Про присвоєння назви вулиці Затишна, яка розташована на території садівничого товариства «Івушка» в адміністративних межах Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»

                                                                            

TSIGN

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

 РІШЕННЯ  

Від 17.02.2023                             с. Вороньків                       № 811-22-VІІІ

 

Про присвоєння назви вулиці Затишна, яка розташована на території

садівничого товариства «Івушка»   в адміністративних

межах Вороньківської сільської ради,

Бориспільського району, Київської області

 

Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та заявою садівничого товариства «Івушка» про присвоєння назви вулиці Затишна, яка розташована на території садівничого товариства «Івушка» в адміністративних межах Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області,  Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Присвоїти назву вулиці Затишна, яка розташована на території садівничого товариства «Івушка» в адміністративних межах Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області. 

2. Сектору архітектури, містобудування та капітального будівництва виконавчого комітету Вороньківської сільської ради забезпечити оприлюднення та внесення даного рішення у місцевих засобах масової інформації, до відомостей Державного підприємства "Національні інформаційні системи", в довідник адрес у електронній системі ЄДЕССБ,  на офіційному веб-сайті Вороньківської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

Сільський голова                                             Любов ЧЕШКО