Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/02/2023

Рішення сесії сільської ради від 17.02.2023 № № 800-22-VІІІ «Про надання дозволу ТОВ «УКРТАУЕР» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду строком на 49 (сорок дев'ять) років для будівництва та експлуатації споруди електрозв'язку-вежі в межах села Сошників, Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»

 

 

 

TSIGN

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

 РІШЕННЯ

 

від 17.02.2023                                с.Вороньків                                  № 800-22-VІІІ

 

Про    надання     дозволу    ТОВ  «УКРТАУЕР»  на розробку проекту  землеустрою      щодо    відведення  земельної ділянки  у довгострокову оренду строком  на  49 (сорок дев'ять) років  для будівництва  та  експлуатації  споруди   електрозв'язку-вежі   в   межах   села  Сошників,  Вороньківської  сільської  ради,   

Бориспільського  району, Київської області

 

            Розглянувши клопотання  представника  ТОВ «УКРТАУЕР»  про  надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду строком на 49  років  для будівництва та експлуатації споруди електрозв'язку - вежі  в межах  села Сошників  на території Вороньківської сільської  ради Бориспільського району Київської області , керуючись ст. 93 Земельного кодексу України ст..26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Вороньківська  сільська рада                                                              

        В И Р І Ш И Л А :

             1.Надати дозвіл ТОВ «УКРТАУЕР»   на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду  строком на 49 (сорок дев'ять)  років  площею  0,0200  га  для   будівництва та експлуатації  споруди електрозв'язку-вежі  в с. Сошників,  на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району, Київської області.

             2.Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду  замовити в організації, яка  є виконавцем робіт із землеустрою відповідно до чинного законодавства.

             3..Земельну ділянку зареєструвати відповідно до Закону України „Про Державний  земельний  кадастр”.

              4.Погоджений проект землеустрою подати на розгляд  і затвердження  до сесії Вороньківської сільської ради.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

                  

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення