Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/02/2023

Рішення сесії сільської ради від 17.02.2023 № № 810-22-VІІІ «Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в адміністративних межах Вороньківської сільської ради»

 

 

TSIGN

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ  

Від 17.02.2023                                с. Вороньків                             № 810-22-VІІІ      

 

Про виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в адміністративних межах

Вороньківської сільської ради

 

Відповідно до статті 12, 22, 79, 186  Земельного кодексу України, ст. 19, 22, 25-27, 35, 57, 67 Закону України «Про землеустрій», пункту 34 частини першої ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  та статтями 15, 21, 24, 28, 33, п. 7 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр», з метою занесення інформації  про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, Вороньківська сільська рада  

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Провести інвентаризацію земель і адміністративних межах Вороньківської сільської ради кадастровий номер, а саме:

Масив земельних ділянок по високій дамбі Проців-Кийлів, а також масив земельних ділянок від с.Кийлів до с.Старе «Урочище Кальне».

2. Надати дозвіл Вороньківській сільській  раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Вороньківської сільської ради.

3. Виконавчому комітету Вороньківської сільської ради  виступити замовником технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  Вороньківської сільської ради за кошти  місцевого бюджету.

4. Розроблену та погоджену у відповідному порядку технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель, подати на розгляд сесії сільської  ради для прийняття відповідного рішення про її затвердження.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

 

Сільський голова                            Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення