Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/02/2023

Рішення сесії сільської ради від 17.02.2023 № № 794-22-VІІІ «Про розгляд заяви громадянина Коломійця Василя Михайловича про добровільну відмову від права власності на земельну ділянку площею 0.238 га для ведення особистого селянського господарства в Сошників, Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та передачу у комунальну власність Вороньківської сільської ради»

 

 

TSIGN

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

Від 17.02.2023                                с. Вороньків                             № 794-22-VІІІ

 

Про розгляд заяви громадянина Коломійця Василя Михайловича про добровільну відмову від права власності на земельну ділянку площею 0.238 га для ведення   особистого селянського господарства в   Сошників,  Вороньківської  сільської  ради  Бориспільського  району Київської області та передачу у комунальну власність Вороньківської сільської ради

 

 

Відповідно до статей 12, 122, 140, 142 Земельного кодексу України,  керуючись п.34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши заяву громадянина Коломійця Василя Михайловича щодо добровільної відмови від права власності на земельну ділянку площею 0.238 га для ведення   особистого селянського господарства в   Сошників,  Вороньківської  сільської  ради  Бориспільського  району Київської області, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, Вороньківська сільська рада                                                            

 В И Р І Ш И Л А :

  1. Припинити право власності на земельну ділянку загальною площею 0.238 га для ведення особистого селянського господарства громадянину Коломійцю Василю Михайловичу, кадастровий номер 3220887001:01:012:0204 в с. Сошників Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.                                                                             
  2. Передати земельну ділянку до комунальної власності Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та віднести її до земель запасу.
  3. Доручити сільському голові Вороньківської сільської ради, відповідно до вимог чинного законодавства, підписати угоду про передачу права власності на земельну ділянку, забезпечити в установленому порядку державну реєстрацію права власності на земельну ділянку.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

                   Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення