Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/01/2023

Рішення від 19.12.2022 № 752-20-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с.Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 19.12.2022р.                           с. Вороньків                          № 752-20-VIII

 

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)(для обслуговування будівлі системи водопостачання та очищення води)   СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с.Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

Розглянувши проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)(для обслуговування будівлі системи водопостачання та очищення води)   СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с. Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, розроблену ПП «Землемір-2010», що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, та враховуючи пропозиції постійної комісії сільської  ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,   відповідно до статей 12, 40, 81, 91, 116, 118, 120, 121, 125 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська  сільська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)(для обслуговування будівлі системи водопостачання та очищення води) СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с. Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

2. Передати в оренду   СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» строком на  25 років земельну ділянку площею 0.4024 га,  кадастровий номер: 3220885700:03:008:0249 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)(для обслуговування будівлі системи водопостачання та очищення води) СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с. Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

3. Встановити розмір річної орендної плати  за земельні ділянки  для      розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)(для обслуговування будівлі системи водопостачання та очищення води) СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» по вул. Польова, 8-а, в с. Мирне на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області   в розмірі  6%   від діючої нормативної грошової оцінки землі.

Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради.  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/18010600, код отримувача(ЄДРПОУ):   38007070, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 308999980334129812000010794   (орендна плата  за  землю  з  юридичних осіб).

4. СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

5. СТОВ «СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА» заключити договір оренди  на  дану  земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

6. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди

7. ПП «Землемір-2010»  передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

8.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

 

Сільський голова                                                               Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення