Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/01/2023

Рішення сесії сільської ради від 19.12.2022 № 750-20-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності Вороньківської сільської ради для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту в селі Старе, Бориспільського району, Київської області»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 19.12.2022р.                                 с. Вороньків                          № 750-20-VIII

 

 

Про    затвердження   технічної    документації із землеустрою

щодо проведення  інвентаризації земель  рекреаційного призначення

комунальної власності Вороньківської сільської ради

для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту

в селі Старе, Бориспільського району, Київської області

 

         Розглянувши розроблену  ТОВ «Адванс  Інвест»   технічну  документацію  із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель  рекреаційного призначення  комунальної  власності  Вороньківської сільської ради  для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури  і спорту в селі Старе ,  Бориспільського району, Київської області,  керуючись ст. 12,79-1,83,184 Земельного кодексу України, ст. 22,25,35,57 Закону України «Про землеустрій»,   ст. 21 Закону України « Про Державний земельний кадастр», постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012р. № 513 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель» ст. 26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за погодження постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва”, Вороньківська сільська рада

                                                ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити  технічну документацію із землеустрою щодо  проведення інвентаризації земель  рекреаційного  призначення  комунальної власності  Вороньківської сільської ради  для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту площею 1.8723 га, кадастровий номер 3220887601:01:029:0020  в селі Старе, Бориспільського району, Київської області.

 

         2. Уповноважити сільського голову  Чешко Л.І.  здійснити державну реєстрацію права  комунальної власності земельної ділянки  у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

                  

 

       Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення