Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик _ індивідуальне обмундирування

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області; 08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2; код ЄДРПОУ – 44042825.

 

Назва предмету закупівлі: «Плити броньовані та плитоноски для матеріально-технічного забезпечення підрозділу територіальної оборони за кодом ДК 021:2015-35810000-5 Індивідуальне обмундирування»

 

Мета закупівлі: для матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони.

 

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2

 

Процедура закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. N. 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт i послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії  правового режиму воєнного стану в Україна та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Товар

Кількість

Опис

1

Плити броньовані керамічні (4 клас захисту)

 

50 пар

Бронепластина – 4 класу захисту

Опис:

  • вага не більше 4,2 кг
  • розміри не більше 260х307 мм, товщиною не більше 10 мм з демпфером 8 мм
  • матеріал Hardox 500t, товщина 6.5мм, додатковий склад: протиосколковий шар з комбінованої арамідної та полімерної тканини, демпфер - спінений каучук + вологовідштовхувальний чохол.
  • стійкість до обстрілу 5,45х39 мм автоматичними патронами (7Н10) з кулею ПП та 7,62х54R гвинтівковими патронами (57-Н-323с) з кулею ЛПС на відповідність 4-му класу захисту згідно вимог ДСТУ 8782:2018, за нормальних кліматичних умов.

2

Плитоноска

50 шт.

Конструкція плитоноски повинна складається із чохла на грудний відділ , чохол спини та камербанда.

 Висота чохла грудного відділу має складати 36см.  Ширина по верху 18см, з обох сторін скоси по 95мм , ширина по низу 30см. У верхній частині повинно бути розташовано горизонтально одна коло одної 3 смуги системи MOLLE довжиною 14см, з двох сторін  горизонтальної систем -нашиті вертикально ремінні стрічки на два отвори по 45мм. Під  верхньою системою MOLLE на відстані 2см - нашита додатково смуга 25,5см на 6 отворів.

Верхній хлястик довжиною 3см відкриває вхід в кишеню, розташованою під системою MOLLE , який фіксується липучкою 25мм, глибина кишені  має бути 13,5см. По центру кишені має бути вертикально настрочена зигзагом еластична стрічка 25мм на 3 отвори.

Хлястик по центру грудного чохла повинен відкриває пришивну кишеню, що розташована в нижній частині, яка кріпиться площиною до чохла за допомогою велкро. Велкро також слугує кріпленням для камербанда. Ширина кишені повинна складати 25см, висота -15,5см. Вхід в кишеню повинен фіксуватися липучкою  50мм. В нижніх кутах кишені повинні бути вшиті під кутом 45 градусів хлястики  довжиною 3см. На кишені розташовано 3 смуги системи MOLLE проміжок між смугами 25-30мм. До лицьової частини чохла знизу повинен бути пришитий клапан шириною зверху 26,5см, знизу - 22,5см та висотою - 11,5см. По низу клапана настрочені дві смуги липучки гачки по 40мм, по центру липучки вшитий  хлястик шириною 30мм та висотою 25мм  для зручності використання. Всередині чохла мають бути дві вертикальні лямки для кріплення балістичного захисту довжиною 29 см та шириною 40 мм, по краях яких повинна бути нашита липучка на гачки 65-70мм та горизонтальна корсажна стрічка.  Деталь чохла, яка йде ближче до тіла виготовлена повинна бути виготовлена із 3D сітки.

Висота чохла  спини повинна складати 36 см.  Ширина по верху 17см, з обох сторін скоси по 10,5см, ширина по низу - 30см. У верхній частині повинно бути розташовано горизонтально одна коло одної 3 смуги системи MOLLE довжиною 23 см, зверху системи має бути вшита евакуаційна петля, знизу вертикально по боках вшиті 4-х сантиметрові петлі з ремінної стрічки. Внизу під системою MOLLE має бути  розташована 3- х смугова додаткова смуга довжиною 25,5 см на 6 отворів. Знизу чохла спини має бути горизонтально нашита куліса висотою 17,5см на якій з відстанню 2,5см, горизонтально пришиті три смуги системи MOLLE. До лицьової частини чохла спини знизу має бути пришитий клапан шириною зверху 26см, знизу 23см та висотою 11,5см. По низу клапана настрочені дві смуги липучки гачки по 40мм, по центру липучки вшитий хлястик шириною 30мм та висотою 25мм для зручності використання. Всередині чохла має бути дві вертикальні лямки для кріплення балістичного захисту довжиною 29см та шириною 40мм на краях яких нашита липучка гачки 70мм. Деталь чохла, яка йде ближче до тіла виготовлена з 3D сітки на ній всередині чохла нашита липучка петлі висотою 30см та шириною 21см, на протилежній деталі також всередині чохла нашита  також липучка петлі шириною 15см та висотою 10см.

Знизу на чохлі грудного відділу, та чохлі спини на обох боках розташовані кріплення для додаткової фіксації до тактичного поясу. Також по лінії талії є ремні з кріпленням на фастекси для регулювання об’єму.

Камербанд має складатися з двох однакових частин в дзеркальному вигляді висотою 15,5см, та шириною 46,5см. З лицьової сторони  має бути розташовано 3 смуги системи MOLLE на відстані 2,5см одна від одної. На один бік настрочена липучка петлі на всю ширину та довжиною 10см, зовнішні кути зрізані, довжина зрізів 4,5см, з іншого боку має бути вшита резинка шириною 10см в яку вшиті три 2-х сантиметрові петлі з ремінної стрічки, в які навхрест просовується шнур-резинка з фіксатором, з’єднуючи дві частини камербанда. З тильної сторони  на обох деталях на всю висоту камербанда має бути настрочена кишеня з клапаном, яка фіксується завдяки липучці 10х5см на клапані, внизу посередині кишень розташований люверс для відводу вологи та рідин. Ширина кишені 20,5см. Зрізи кишень повинні бути оброблені кіперною стрічкою. По центру клапана розташована петля з ремінної стрічки 25мм.

Чохол грудного відділу та спини з’єднується лямками з ремінної стрічки шириною 4см на фастексах. Верхня та нижня ремінні стрічки фіксуються між собою липучками 17см довжиною на всю ширину ремінної стрічки. На лямки за допомогою липучок кріпляться плечові накладки 7х16,5см в застібнутому вигляді, тильна сторона яких виконана з 3D сітки. На верхній частині накладок нашиті 3-и  4-х сантиметрові петлі на кожній для кріплення спорядження

 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: видатки, передбачені кошторисом на 2023 рік, по КЕКВ 2210, відповідно до Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Вороньківської сільської ради на 2023 року, що затверджена рішенням сесії №733-20-VIII від 19.12.2022 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 350 000,00  грн з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме:

1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо;

2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників;

3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют).

             Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів.

         Очікувана вартість закупівлі визначена відповідно до Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Вороньківської сільської ради на 2023 року, що затверджена рішенням сесії №733-20-VIII від 19.12.2022 року.

          При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувались середньостатистичні розрібні ціни даний вид товару.

        Також враховувалась інформація про ціни на даний вид товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Prozorro».

         Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 

 

 

Уповноважена особа                                                                       Юлія ГОЛЬОСА