Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик комп'ютерна техніка

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області; 08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2; код ЄДРПОУ – 44042825.

 

Назва предмету закупівлі: «Комп'ютерна техніка, а саме: моноблоки та ноутбуки за кодом ДК 021:2015- 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина)»

 

Мета закупівлі: для забезпечення потреб працівників виконавчого комітету Вороньківської сільської ради.

 

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:

08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2

 

Процедура закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. N. 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт i послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії  правового режиму воєнного стану в Україна та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 №1495 «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

 

 

Кількісні, якісні та технічні вимоги до предмета закупівлі

 

Моноблок

 

8 шт.

Обсяг оперативної пам'яті: 8 ГБ

Відеокарта: Intel UHD Graphics

Порти: 1 х HDMI, 4 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 х Audio combo port, 1 x RJ45

Потужність БЖ: 90 Вт

Вага: 4.8 кг

Обсяг SSD: 512 ГБ

Тип відеокарти: Інтегрована

Виробник GPU: Intel

Тип матриці: IPS

Ноутбук  

 

9 шт.

Діагональ екрана: 15.6" (1920x1080) Full HD

Тип екрана: IPS

Роздільна здатність: 1920x1080

Частота оновлення екрана: 60 Гц

Обсяг пам'яті відеокарти: 2 ГБ

Відеокарта: NVIDIA GeForce MX350

Обсяг SSD: 512 ГБ

Обсяг оперативної пам'яті: 8 ГБ

Кількість слотів для оперативної пам'яті: 1

Тип оперативної пам'яті: DDR4

Процесор: чотириядерний Intel Core i5-1135G7 (2.4 - 4.2 ГГц)

Операційна система: Без ОС

Покоління процесора Intel: 11-ое Tiger Lake.

Мережеві адаптери:

Wi-Fi 802.11aс
Bluetooth 5.0
Gigabit Ethernet

Роз'єми та порти введення-виведення:

2 x USB 3.2 / 1 x USB 2.0 / HDMI / LAN (RJ-45) / комбінований аудіороз'єм для навушників/мікрофона

Безпровідний зв'язок: Bluetooth 5.0

Wi-Fi 5

Ємність акумулятора: 36 Вт*год

Вага: 1.7 кг

Тачпад

Характеристики батареї: літій іонна, 36 Вт*ч

Габарити (Ш х Г х В): 363.4 x 238.4 x 19.9 мм

Додаткові можливості: веб-камера, вбудований мікрофон, вбудовані динаміки, українська розкладка клавіатури.

       

         Весь товар та комплектуючі перелічені в специфікації, що пропонується для продажу, повинні бути новими, тобто такими, що не відновлювалися та раніше не були в користуванні.

        Вартість включає витрати на страхування, пакування, навантаження, транспортування до місця призначення, відвантаження, сплату всіх податків і загальнообов’язкових платежів тощо.

       Товар обов’язково забезпечується гарантійним ремонтом. Постачальник зобов’язаний виконувати гарантійне обслуговування, заміну неякісного (несправного) товару та ремонт устаткування із виїздом фахівця до місця розташування устаткування у Замовника.

        Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам.

          Гарантія на Товар повинна складати не менше ніж 12 місяців. Обладнання має відповідати українським стандартам електроживлення та комплектуватися відповідними кабелями підключення до електроживлення. Весь товар повинен мати необхідне маркування (етикетки), де повинно бути вказано: - товарний знак; - найменування продукції.

 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: видатки, передбачені кошторисом на 2023 рік, по КЕКВ 3110, з урахуванням фактичної потреби в комп'ютерному обладнанні.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 485 000,00  грн з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме:

1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо;

2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників;

3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют).

             Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів.

          При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувались середньостатистичні розрібні ціни на даний вид товару, також враховувалась інформація про ціни на даний вид товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель "Prozorro".

         Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

 

 

 

 

Уповноважена особа                                                                       Юлія ГОЛЬОСА