Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик_тех обслуговування камер Вороньків, Сошників, Старе та Васильки, Головурів та Кийлів, Мирне та Малі Єрківці

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(відповідно до пункту 4.1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області; 08352, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Паркова, 2; код ЄДРПОУ – 44042825.

 

Назва предмету закупівлі: Послуги з технічного обслуговування устаткування системи відеоспостереження на території Вороньківської територіальної громади Бориспільського району Київської області, а саме: в селах Вороньків, Сошників, Старе та Васильки, Головурів та Кийлів, Мирне та Малі Єрківці (за кодом ДК 021:2015-50340000-0 Послуги з ремонту і технічного обслуговування аудіовізуального та оптичного обладнання)

 

 

Мета закупівлі: для забезпечення порядку та контролю на території Вороньківської територіальної громади Бориспільського району Київської області, а саме: в селах Вороньків, Сошників, Старе та Васильки, Головурів та Кийлів, Мирне та Малі Єрківці в цілодобовому (24/7) режимі у період: по 31.12.2024 року.

 

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 00000, Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, с. Сошників, с. Старе, с. Васильки, с. Головурів, с. Кийлів, с. Мирне та с. Малі Єрківці.

 

Процедура закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт i послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії  правового режиму воєнного стану в Україна та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.02.2024 №131 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування” (Офіційний вісник України, 2022 р., № 84, ст. 5176; 2023 р., № 25, ст. 1407, № 51, ст. 2834, № 67, ст. 3822) зміни, що додаються.

 

 

 

 

 

 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: видатки, передбачені кошторисом на 2024 рік, по КПКВ 0216030 «Організація для благоустрою населених пунктів» по КЕКВ 2240 на послуги з відеоспостереження по населених пунктах Вороньківської СТГ, відповідно до Рішення сесії №1027-28-VIII від 19.12.2023 року, яка опублікована на офіційному сайті разом з Програмою благоустрою населених пунктів Вороньківської сільської ради на 2024-2026 роки та додатком до програми. https://voronkivska-sr.gov.ua/documents/77029-pro-zatverdzennia-programi-blagoustroiu-naselenix-punktiv-voronkivskoyi-silskoyi-radi-na-2024-2026-roki

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 216 000,00  грн з ПДВ, відповідно до рішення сесії  №1027-28-VIII від 19.12.2023 року.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме:

1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо;

2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників;

3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют).

             Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів.

         Очікувана вартість закупівлі визначена відповідно до рішення сесії  №1027-28-VIII від 19.12.2023 року та відповідно до комерційної пропозиції  від постачальника.

          При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувались середньостатистичні розрібні ціни на даний вид послуг.

        Також враховувалась інформація про ціни на даний вид послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Prozorro».

         Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.