Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06.12.2023 10:07

Волонтерство – це покликання, спосіб життя, прагнення серця.

6572cee9cb569__62bc328a9e5b1__podyaka.jpg

Волонтерство – це покликання, спосіб життя, прагнення серця. Це вміння ставити потреби інших на перше місце нехтуючи своїм здоров’ям та власними потребами. З початку повномасштабного вторгнення кожен з нас став «трішки» волонтером і завдяки цьому ми всі разом, підтримуючи один одного та наших захисників, йдемо до спільної мети.

За останній рік Вороньківська сільська рада відправила на деокуповані території та нашим воїнам більше 200 тон гуманітарного вантажу. А це: продукти харчування, овочі, одяг, засоби гігієни, морозильні камери, генератори, будівельні матеріали, бензопили, човни і багато, багато іншого.

Для зборів коштів, на потреби військових, спільно з закладами освіти та культури було проведено близько 14 благодійних концертів та ярмарок, зібрано понад 400 тис. грн.

Завдяки благодійникам та Вороньківській сільській раді було придбано три автівки, тепловізор, дрон, камери спостереження. Сплетено сотні маскувальних сіток руками наших жінок та дітей, спечено сотні кілограмів випічки працівниками садочків, шкіл та небайдужих громадян, виготовлено більше 3тон тушонки.

Вчора ми змогли зібрати лиш частинку тих людей, які щоденно працюють заради перемоги, людей – які не відмовляють коли до них звертаєшся за допомогою, людей – які можуть назвати себе волонтером.

І нехай в цей день на зустрічі були не всі, хто своєю працею, підтримкою та добрими вчинками заслужив це звання, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради висловлює слова щирої подяки за таку важливу і потрібну працю кожному хто хоч раз долучився до збору гуманітарного вантажу, задонатив чи взяв у руки маскувальну стрічку.

Дякуємо кожному хто своїми маленькими справами наближає нашу велику ПЕРЕМОГУ!