Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

22.11.2023 09:12

21.11.2023 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Вороньківської сільської ради.

655daa152640e__ogoloshennya-01-1.png

 

На порядку денному обговорювали важливі питання життєдіяльності громади в разі настання надзвичайних ситуацій, спричинених погіршенням погодних умов.

Разом зі старостами визначили місця, де необхідно здійснити обрізку аварійних кущів та дерев для охорони зон проходження повітряних ліній електропередач. З метою уникнення аварійних знеструмлень, було прийнято рішення спільно з представниками ДТЕКу здійснити заходи з обрізки таких насаджень.

Також слухалося питання про підготовку снігоочисної техніки до роботи в зимовий період. Начальник відділу ЖКК «Вороньків» прозвітувала про готовність спецтехніки та необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів. На старост сіл було покладено обов’язок заготовити необхідну кількість піщаної суміші  та спільно з працівниками ЖКК висипати її обабіч доріг на особливо аварійних ділянках.

Голова комісії Любов Чешко рекомендувала призначити начальника відділу житлово- комунального господарства, інфраструктури та благоустрою відповідальним у разі виникнення проблемних питань з ліквідації наслідків негоди у зимовий період.

Шановні громадяни! Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради наполегливо рекомендує підготуватися до настання холодів: обрізати сухе гілля на ваших  присадибних ділянках, яке може пошкодити лінії електромереж; підготуватися до опалювального сезону - провести обстеження газових котлів та пічного опалення, убезпечити себе від виникнення непередбачуваних та небезпечних ситуацій!