Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

21.07.2023 11:01

ЗВІТ ПРО РОБОТУ  відділу матеріально-технічного забезпечення, цивільного захисту населення та охорони праці за Ⅰ півріччя 2023 року

64ba3b60e2418__1-сс-с.jpg

 

Протягом цього кварталу відділ матеріально-технічного забезпечення виконав ряд заходів, спрямованих на забезпечення ефективної роботи організації з оренди майна комунальної власності.

          Зокрема було проведено заключення договорів на постачання електричної енергії, теплової енергії та водопостачання. Підготовлено договори оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності виконавчого комітету Вороньківської сільської ради. Крім того, були підготовлені проекти договорів щодо відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання комунальних послуг орендарю.

          За перший квартал 2023 року було виставлено 90 рахунків на відшкодування комунальних послуг. Також підготовано 93 акти-здачі-приймання робіт.

          З метою забезпечення потреб виконавчого комітету, дитячих садочків,  закладів культури та для проведення місячника з благоустрою було закуплено наступні товари:

  1. Паливно-мастильні матеріали, бензин для пожежних автомобілів та . автомобілів виконавчого комітету, олива для генераторів. Ці матеріали були закуплені відповідно до вимог технічної документації.
  2. Емаль алкідна .
  3. Фарба інтер’єрна високоякісна.
  4. Фарба фасадна.
  5. Фарба для бетонних підлог.
  6. Міжкімнатні двері.
  7. Запчастини на ремонт автомобілів виконавчого комітету.
  8. Багатофункціональні пристрої та принтери
  9. Ноутбуки та моноблоки. Комп’ютерне обладнання відповідає технічним характеристикам.
  10.  Проведено оплату послуг з метрології та отримано проекти на встановлення лічильників.
  11.  Закуплено 7 бензопил для проведення обрізки аварійних дерев.
  12.  Проведено закупівлю 2-х мотокосарок та запчастин до існуючих.
  13.  Закуплено паливно мастильних матеріалів для потреб пожежних автомобілів. 

 

Також була здійснена видача господарських товарів, друкованої продукції, комп'ютерного обладнання працівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Вороньківської сільської ради. На всі придбані товари формувались акти передачі майна.

Було проведено відновлення та заправку картриджів.

Для ДФТГ було придбано ряд товарів необхідних для здійснення добровольчим формуванням обов’язків пов’язаних з обороноздатністю держави.

Неодноразово здійснювалась доставка гуманітарної допомоги в Херсонську та Донецьку області, які є одними з найбільш потребуючих регіонів України з точки зору гуманітарної допомоги.

Одним з головних видів гуманітарної допомоги, яка доставлялась до Херсонської області були: випічка, тушонка, продуктові набори, постільні набори, ковдри, матраци, одяг, гігієнічні та дитячі товари, будівельні матеріали, картопля, м'ясо, яйця, сало, печиво, консервація, овочі, антисептики, медикаменти, вологі серветки, памперси, каші та макаронні вироби.