Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

13.06.2023 08:11

09.06.2023 року відбулося засідання адміністративної комісії Вороньківської сільської ради.

6487fbdf56217__photo_2023-06-13_08-16-59.jpg

На засідання були викликані штрафники, протоколи про порушення яких, були передані до Вороньківської сільської ради напередодні. Всього було розглянуто 13 протоколів про адміністративні правопорушення. Зокрема двох правопорушників було притягнено до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 1020 грн., на кожного,  за ст. 152 КУПАП а саме, порушення правил благоустрою, незаконна торгівля в не встановлених для цього місця.

Окрім того, на засідання адміністративної комісії було запрошено начальника відділу поліції у справах дітей Хіміча А.В. та дільничого інспектора поліції Репу О.О.. Було приділено велику увагу правопорушенню за участі 65 річного жителя с. Вороньків, що перебуваючи  в стані алкогольного сп’яніння пропонував 11- ти річній дитині сісти до нього в автомобіль, де знаходилось ще 2 юнаків, завдавши своїми діями психологічної травми підлітку.

Дана ситуація неабияк обурила членів адміністративної комісії. Кожен з присутніх наголосив на недопутимості та аморальності даної ситуації. Представниками поліції, за вказане правопорушення було складено адміністративний протокол та притягнено особу до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Начальник відділу поліції у справах дітей Хіміч А.В взяв дану ситуацію на контроль. В разі повторної заяви відповідач буде притягнутий до кримінальної відповідаольності.

З метою запобігання даних фактів Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради висвітлює вкрай цинічний  та ганебний  вчинок жителя с. Вороньків та вкотре звертається до батьків. Шановні батьки! Наголошуємо, тримайте на контролі місцезнаходження своїх дітей! Навіть у такий складний для всіх нас час, знаходяться нелюди, які своїми діями завдають великої шкоди оточуючим.

Бережіть себе та своїх близьких!