Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

02.06.2023 08:39

Служба у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради ІНФОРМУЄ!

64798101d6590__1.jpg

    31 травня 2023 року начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Косинською Л.В. спільно з спеціалістами служби у справах дітей Яструб А.М., Бевз Т.О., проведено обстеження умов проживання сімей опікунів та піклувальників, а також малозабезпечених багатодітних сімей, які потрапили в складні життєві обставини, які зареєстровані та проживають на території Вороньківської громади.

 

В ході  профілактичного рейду проведено бесіди з опікунами та піклувальниками, що проживають в с. Старе та с. Сошників з приводу своєчасного проходження ними та підопічними дітьми медичних оглядів. Кожній родині надали рекомендації стосовно щорічного оздоровлення  дітей.

 

З батьками та опікунами проведено бесіди про належне виконання їх обов’язків по утриманню та вихованню підопічних дітей. Наголошено про необхідність, в літній період,   залучати дітей до гуртків та секцій.

 

Кожна  малозабезпечена, багатодітна сім’ям, яка включена до програми «гроші ходять за дітьми» була повідомлена ( Постанова КМУ № 462 від 09.05.2023р. « Організація оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств “Міжнародний дитячий центр “Артек”, “Український дитячий центр “Молода гвардія і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом “гроші ходять за дитиною”) про можливість здійснити оздоровлення дітей в оздоровчому таборі «Артек», за рахунок держави».

 

         Всі опікуни, піклувальники утримують дітей в належних та задовільних умовах.    Малозабезпеченим, багатодітним сім'ям надано гуманітарну допомогу продуктами харчування, дитячим одягом та меблями.

За результатами проведеного рейду складені акти обстежень умов проживання.

 

 

2.jpg 3.jpg