Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

27.04.2023 08:20

26 квітня начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів чергове засідання колегії районної військової  адміністрації.

644a064875f2d__photo_2023-04-26_18-59-47.jpg

Серед запрошених - заступники голови та начальники структурних підрозділів адміністрації, керівництво Бориспільської районної ради Київської області, керівники регіональних органів влади, медичних, військових та правоохоронних структур, голови територіальних громад Бориспільського району. Від Вороньківської територіальної громади на колегії був присутній заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Іщенко.

Засідання колегії РВА розпочалося з хвилини мовчання, яку оголосив очільник району Руслан Дяченко.

Основні актуальні питання, що були заслухані та опрацьовані:

- впровадження місцевих автоматизованих систем центрального оповіщення на території Бориспільського району;

- виявлення та комісійні обстеження приватних закладів освіти, оздоровлення та закладів по виробництву питної води;

Також, у ході наради начальника РВА Руслана Дяченка було поінформовано про ситуацію із станом злочинності у районі, рівнем забезпечення безпеки населення та охорони громадського порядку у період Великодніх та поминальних днів в умовах воєнного стану.

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання виконання вимог законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію. Тому, окрема увага на нараді була приділена питанню виконання мобілізаційних заходів у І кварталі 2023 року.

Завершуючи нараду, Руслан Дяченко, вкотре, наголосив на необхідності й надалі проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання інформаційної тиші в соціальних мережах, заборони відвідування лісів у період воєнного стану та заборони використання будь-яких плавальних засобів по всьому басейну річки Дніпро в межах Бориспільського району Київської області.

За результатами наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.

photo_2023-04-26_18-59-47-(2).jpg