Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

22.03.2023 09:28

Проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля”

641aae62193d4__864.jpg

 

Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій

Вороньківської територіальної громади!

 

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни. Тож проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми проживаємо.

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради № 33 від 17 лютого 202З року «Про затвердження заходів по благоустрою території населених пунктів Вороньківської сільської ради у весняний період 2023 р.» та з метою забезпечення утримання територій у належному стані, їх санітарного очищення, покращення рівня благоустрою територій, санітарного та технічного стану об’єктів благоустрою у  громаді, просимо мешканців громади, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності впорядкувати прибудинкові, власні та прилеглі території, а також, взяти активну участь у заходах з благоустрою територій.

 

Давайте подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади.