Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15.03.2023 11:53

14 березня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, провів нараду щодо актуальних питань життєдіяльності Бориспільського району в умовах сьогодення

641195c564e0d__photo_2023-03-14_20-34-21.jpg

 

Участь у нараді взяло керівництво Бориспільської районної ради Київської області, керівники підприємств, установ та організацій району, голови територіальних громад та керівники силових структур району. Від Вороньківської територіальної громади брав участь у нараді заступник сільського голови Іщенко О.М.

 

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. В цілому йшлося про узгодження та ресурсне забезпечення розчисток трас (просік) вздовж та на території охоронних зон об’єктів електроенергетики на території Бориспільського району та про хід мобілізаційних заходів.

 

Особливу увагу присутніх Р.ДЯЧЕНКО акцентував на необхідності вжиття додаткових заходів щодо проведення агітаційної роботи серед цільових груп громадян Київської області для забезпечення комплектування бригад у рамках проєкту «Гвардія наступу».