Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

24.01.2023 11:17

Департамент комунікацій Київської обласної військової адміністрації, повідомляє!

63cfa25d0e7fd__1883728-18190.jpg

Цього тижня очікується складна ситуація з електропостачанням. Внаслідок пошкоджень на генераціях, зниженням температури повітря зменшуються ліміти електропостачання у всіх областях.

Влада всіх рівнів знаходиться на постійному зв’язку з Укренерго, та ДТЕК Київські регіональні мережі. Наше спільне завдання  - досягти справедливого графіку відключень для кожного жителя в цій складній енергетичній ситуації.

На цьому тижні в рамках існуючих лімітів енергетики роблять все можливе, щоб відключення відбувались за графіком 4 через 4 Збільшити інтервал наявності світла можливо лише, якщо дефіцит електроенергії зменшиться і ліміти на регіон збільшаться або за рахунок збільшення температури і меншого споживання. 

Енергетики працюють над відновленням постачання електроенергії та поверненням до стабільного електропостачання.

 

ПРИЧИНА ДЕФІЦИТУ: внаслідок російських ракетних та атак дронами пошкоджені електростанції (генеруючі потужності) та високовольтна мережа. Остання атака росіян 14 січня завдала суттєвих пошкоджень декільком енергоблокам теплових електростанцій. Виробництво електроенергії на працюючих електростанціях не може повністю покрити споживання.