Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

02.01.2023 16:24

ЖКК "Вороньків" інформує!!!

63b2e98308617__17770166.jpg

Шановні жителі Вороньківської територіальної громади!

Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради щиро вітає вас з Новим 2023 роком. Нехай він принесе родинний затишок та тепло в кожну родину, мир та перемогу всій нашій країні.

Як говорять, новий рік – є початком нової сторінки життя та нових починань. Тому, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради повідомляє про те, що розпорядженням сільського голови від 02.01.2022 року №2 було призначено нового начальника комунального підприємства ЖКК «Вороньків» Чирикало Вікторію Миколаївну.

Вікторія Миколаївна працювала в відділі житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету Вороньківської сільської ради з початку створення територіальної громади. Вміла та обізнана, комунікабельна та організована, чітко виконує поставлені завдання та організовує робочий процес. Вміє знайти підхід до кожного та в найкоротші строки показати результат. Готова працювати в день та вночі, що неодноразово доводила своїми вчинками. Навіть в передноворічну ніч була поряд з робочою групою задля ліквідування наслідків пориву водогону в с. Вороньків. Завжди доводить почату роботу до кінця.

Разом з працівниками ЖКК відвідала сусідні територіальні громади, познайомилася з роботою жеків, які вже показують продуктивний результат і цей досвід впроваджує в роботу нашого комунального господарства.

Спільно з заступником сільського голови Пасько Л.І створила програму підтримки та розвитку ЖКК "Вороньків», яка була затверджена на сесії Вороньківської сільської ради 23 грудня 2022 року.

Шановні жителі громади! Звертаємося до кожного з проханням підтримати роботу ЖКК «Вороньків». Прикласти всі спільні зусилля задля продуктивного функціонування підприємства на благо територіальної громади. Давайте разом допоможемо зробити наші села кращими, вулиці чистішими, двори красивішими, дотримуватися правил благоустрою, вчасно сплачувати надавані послуги та з добром відноситися до людей, які їх надають.