Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

27.08.2024 14:11

Благодійний фонд «Міжнародний рух за права потерпілих внаслідок російської агресії» готовий надати благодійну підтримку територіальним громадам Вашої області у вигляді безкоштовної юридичної консультації щодо формування права майнової вимоги проти рф та її пособників.

42ee1b99-3f58-41f9-aa08-efa75cb3b900.png

    Юридичні Сили України – проект для відновлення прав людей, які стали потерпілими внаслідок воєнних злочинів та міжнародного злочину агресії – розв’язання і ведення агресивної війни росії проти України, шляхом впровадження в територіальних громадах України загальнодоступного механізму відшкодування завданої шкоди за рахунок держави-агресора та підсанкційних осіб, що підпримують російську агресію; благодійна допомога Збройним Силам України та підрозділам територіальної оборони, органам МВС та СБУ, добровольчим формуванням територіальних громад для подолання російської агресії та її наслідків;

    На сьогодні завдяки нашій співпраці з Офісом Генерального прокурора та Службою безпеки України 17 територіальних громад з різних регіонів України, в особі органів місцевого самоврядування, отримали статус потерпілого та виконують подальші дії для формування свого права вимоги проти рф та її пособників, як ліквідного немайнового активу. За весь час виконання проєкту наші адвокати та експерти витратили для надання допомоги більш ніж 2 000 годин волонтерської праці. Дуже багато часу ми приділяємо розповсюдженню правової інформації та юридичних консультацій. Наша команда працює як для об’єднаних територіальних громад, так і для підприємств, а також об’єднує інтереси потерпілих внаслідок міжнародного злочину російської агресії. Для територіальних громад цей проєкт реалізується за підтримки нашого БФ «Міжнародний рух за права потерпілих внаслідок російської агресії» та його партнерських організацій, адвокатів, правозахисників та експертів.

     На честь Дня Незалежності України наша команда України готова надати благодійну підтримку територіальним громадам Вашої області у вигляді безкоштовної юридичної консультації щодо формування права майнової вимоги проти рф та її пособників. Пропозиція чинна протягом місяця.

   Телефон: +380954188050

Електронна пошта: lpg.human.rights@gmail.com