Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11.07.2024 08:26

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ СУБʼЄКТІВ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

668f6d26748f9__images-(1).jfif

     Дане опитування покликано зібрати інформацію про вплив війни на різні субʼєкти туристичної діяльності України (обʼєкти розміщення, туристичні оператори і агенти, заклади харчування, екскурсійні бюро/гіди) з метою подальшого аналізу та спільних кроків задля збереження та підтримки галузі гостинності. 

     Ваші відповіді будуть використовуватись лише в узагальненому вигляді для дослідницьких цілей. Опитування є цілком анонімним, тож закликаємо вас бути щирими та відвертими у ваших відповідях.

     Відповіді приймаються до 18:00, 24 липня 2024 року.

ОПИТУВАННЯ

 

     Це опитування та подальший аналіз здійснюються за підтримки Ібрагіма Оста, старшого радника з питань економічного зростання Chemonics International, професор менеджменту Школи бізнесу Університету Джорджа Вашингтона та Лорі Пеннінгтон-Грей, докторки філософії, заслуженої професорки, директорки Центру економічної досконалості в галузі туризму та економічного розвитку сім'ї Річардсон Університету Південної Кароліни.

     Їх досвід та аналіз нададуть цінну інформацію для детального дослідження, спрямованого на підтримку спільних зусиль, спрямованих на збереження та відродження індустрії туризму та гостинності в Україні.