Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07.05.2024 13:48

Безпечний освітній процес: у Білоцерківському районі триває будівництво протирадіаційного укриття для учнів ліцею «Обдарованість»

663a074678546__photo_2024-05-07_10-55-25.jpg

🏗Будівництво розпочалося восени 2023 року. Підрядник підготував територію та облаштував котлован, після чого виконав всі монолітні роботи —  провів заливку фундаменту, звів зовнішні стіни та перекриття. 

Наразі завершується влаштування наливної композитної підлоги, гідро й звукоізоляції стін та перегородок окремих кімнат. Фахівці проводять зворотну засипку споруди. Паралельно будівельники працюють над облаштуванням покрівлі. Згодом розпочнуться внутрішні роботи. 

☝️Укриття буде подвійного призначення. Тут  передбачено облаштування окремих кімнат, які можна буде використовувати не лише як сховище, але й для навчання дітей. 

Укриття для ліцею «Обдарованість» розраховане на перебування до 500 осіб. Будівництво буде виконане з дотриманням вимог безбар’єрності. Наявність нового укриття дозволить проводити навчання в ліцеї в очному форматі з дотриманням усіх безпекових норм