Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

14.03.2023 10:24

Шановні воїни добровольчих формувань!

64102f6a5527c__photo_2023-03-14_09-23-15.jpg

Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради щиро вітає  вас з Днем українського добровольця – святом мужніх та героїчних захисників української землі, які у вирішальний для України час, за покликом серця стали на захист незалежності та свободи українського народу і продемонстрували усьому світу нескореність українського волелюбного духу.

 

У тому, довоєнному житті ви були людьми різних професій, мали різний життєвий шлях та вподобання. Але зараз, об’єднані почуттям великої любові до рідної землі, прагненням до свободи та ненавистю до загарбників, ви згуртувалися і мужньо бороните державу від російського агресора.

 

Сьогодні українські добровольці, вміло воюючи пліч-о-пліч з воїнами Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів, Ви герої, які мужньо встали на захист своєї сім’ї, рідної домівки, села та Батьківщини.

 

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, які віддали своє життя за Україну. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять.

 

Слава українським добровольцям!

 

Слава Україні!