Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

28.02.2023 16:48

Чистота і порядок залежить від кожного з нас!

63fe14aee02cd__1653287539_3-celes-club-p-ukrainskii-fon-dlya-prezentatsii-krasivie-3.jpg

Чистота і порядок залежить від кожного з нас!

Красиві подвір’я, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися своїм селом і насолоджуватися життям у ньому.

Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та керівниками підприємств, принесе суспільну користь і зробить село кращим. І навпаки, кожен кинутий під ноги недопалок – краплина, з якої збирається море сміття. А комусь же його треба прибирати.

З настанням теплих днів сподіваємось на підтримку жителів та гостей громади, на те, що вони не будуть стояти осторонь цього процесу, інакше самотужки навести належний санітарний порядок і утримувати населені пункти чистими і красивими буде досить складно.

Тому звертаємося до кожного жителя громади з проханням навести лад біля своїх присадибних ділянок. Позгрібати сміття та листя, вивезти гілки. Якщо у вас виникне проблема з вивезенням твердих побутових відходів, звертайтеся до КП ЖКК «Вороньків» (тел. 0934778877), вони вам в цьому допоможуть.

Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку Батьківщину – рідне село, для них і для себе, як справжні господарі.