Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

19/12/2023

Рішення сесії сільської ради від 19.12.2023 № 1057-28-VІІІ «Про    надання  дозволу громадянці Грицун  Тетяні Григорівні      на  розробку  проекту  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки  у довгострокову  оренду  для сінокосіння  і випасання худоби   в селі Кийлів,»

 

 

 

TSIGN

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 19.12.2023р.                             с.Вороньків                                   № 1057-28-VІІІ

 

Про    надання  дозволу громадянці Грицун  Тетяні Григорівні      на  розробку  проекту  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки  у довгострокову  оренду  для сінокосіння  і випасання худоби   в селі Кийлів, Бориспільського району, Київської області

        Розглянувши заяву громадянки Грицун Тетяни Григорівни     про  надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах   довгострокової оренди  для  сінокосіння і випасання худоби в селі Кийлів,  Бориспільського району, Київської області, керуючись статтею 93 Земельного кодексу України, статтею 26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”  Вороньківська сільська рада

 В И Р І Ш И Л А :

       1. Надати дозвіл  громадянці Грицун Тетяні Григорівні     на  розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у користування на умовах   довгострокової оренди  для  сінокосіння і випасання худоби орієнтовною  площею  0,0600 га  в селі Кийлів, Бориспільського району, Київської області .

        2. Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду  замовити в організації, яка  є виконавцем робіт із землеустрою відповідно до чинного законодавства.

         3. Земельну ділянку зареєструвати відповідно до Закону України „Про Державний  земельний  кадастр”.

         4. Погоджений проект землеустрою подати на розгляд і затвердження  до сесії Вороньківської сільської ради.

         5. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на  комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

            Сільський голова                                                                Любов ЧЕШКО