Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/12/2023

Проект рішення від 20.09.2024 «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянці Небрат Анастасії Олександрівні для колективного садівництва СТ «Мрія» на території Вороньківської сільської ради»

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 00.00.2023                         с. Вороньків                            №000-28-VІІІ

 

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянці Небрат Анастасії Олександрівні для колективного садівництва СТ «Мрія» на території Вороньківської сільської ради

 

          Розглянувши розроблену ФОП Косянчук С.М. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для колективного садівництва на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області,  відповідно до статей 12, 118, 121, 186  Земельного кодексу України, пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

 

                                                                  ВИРІШИЛА :

          1. Затвердити   технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянки Небрат Анастасії Олександрівни для колективного садівництва СТ «Мрія» ділянка №285 на території Вороньківської сільської ради Бориспільського  району Київської області.

             2. Передати  громадянці Небрат Анастасії Олександрівні   у  власність земельну ділянку з кадастровим номером  3220887600:06:003:0446  площею 0.0600 га  для колективного садівництва  СТ «Мрія» ділянка №285 на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району,  Київської області за рахунок земель комунальної власності Вороньківської сільської ради.

             3. Громадянці Небрат Анастасії Олександрівні передану у власність  земельну ділянку   використовувати за цільовим призначенням  з  дотриманням вимог статті 91 Земельного кодексу України.

             4. Громадянці Небрат Анастасії Олександрівні   зареєструвати право власності на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

             5. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації права власності .

             6. ФОП Косянчук С.М. передати примірник технічної документації  до місцевого фонду документації  із землеустрою на зберігання.

             7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.                    

                           

             

    Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення