Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/12/2023

Проект рішення від 07.05.2024 «Про внесення змін в рішення Вороньківської сільської ради від 19.03.2021 року № 144-5-VIII «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради та включення об`єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від 19.12.2023 р.                             с. Вороньків                               № 000-28-VIII

 

Про внесення змін в рішення

Вороньківської сільської ради

від 19.03.2021 року № 144-5-VIII

«Про доцільність передачі в оренду

майна, що належить до комунальної

власності Вороньківської сільської ради

та включення об`єктів нерухомого майна

до Переліку першого типу»

 

З метою врегулювання та збереження правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Вороньківської сільської ради, з власної ініціативи, відповідно до пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункт 3 статті  6, пункту 3 статті 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 630, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни в рішення Вороньківської сільської ради «Про доцільність передачі в оренду майна,  що належить до комунальної власності  Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»  № 144-5-VIII від 19.03.2021 року та доповнити Перелік першого типу об'єктів комунального майна Вороньківської сільської ради , яке доцільно передати в оренду наступним об'єктом:

 

Адреса

Назва об’єкта 

Площа, кв.м.

1

с. Мирне, вул. Центральна, 21-Б

Гараж

41,1

2. Майно, вказане в пункті 1 цього рішення, використовувати за конкретним цільовим призначенням, яке передбачене правовстановюючими документами.

3. Вважати дане рішення погодженням уповноваженого органу управління Вороньківської сільської ради рішення балансоутримувача про намір передачі майна в оренду.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                            Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення