Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/12/2023

Проект рішення від 04.05.2024 «Про затвердження Програми підвищення стійкості Вороньківської територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням  або погіршенням надання важливих для їх  життєдіяльності послуг чи здійснення життєво важливих функцій на 2024-2026 роки»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Від 19.12.2023 року                       с. Вороньків                      № 000-28-VIII

 

 

Про затвердження Програми підвищення стійкості Вороньківської територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням  або погіршенням надання важливих для їх  життєдіяльності послуг чи здійснення життєво важливих функцій на 2024-2026 роки

 

З метою не допущення кризових ситуацій на території Вороньківської територіальної громади, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для її життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій, відновлення функціонування об’єктів критичної інфраструктури, відповідно до ч. 5 ст. 22 Закону України «Про критичну інфраструктуру», керуючись ст. 25, п. 22. ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Програму підвищення стійкості Вороньківської територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для її життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій на 2024-2026 роки, що додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

Сільський голова                                                             Любов ЧЕШКО

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення