Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/11/2023

Рішення сесії сільської ради від 07.11.2023 № 1004-27-VІІІ «Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного садівництва в СТ «Лазурне»»

 

                                                                       

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

   РІШЕННЯ

 

від 07.11.2023                                   с.Вороньків                             №1004-27-VІІІ

 

Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного садівництва в СТ «Лазурне»  на території Вороньківської сільської  ради Бориспільського району Київської області

 

Розглянувши заяву громадян   та технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблені суб’єктами господарювання, що є виконавцями  робіт із землеустрою згідно із законом, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської  ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,   відповідно до статей 12, 40, 81, 91, 116, 118, 120, 121, Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55 ЗУ «Про землеустрій»,  Вороньківська  сільська  рада      

 

ВИРІШИЛА:    

 

1. Затвердити громадянам  технічні  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для колективного садівництва в СТ «Лазурне» на території Вороньківської сільської  ради Бориспільського району Київської області.

 

2.Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки  для колективного садівництва за рахунок земель  комунальної власності  Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, згідно з додатком.

 

3.Громадянам земельні ділянки використовувати  за цільовим призначенням  з дотриманням  вимог с. 91 Земельного кодексу України.

4.Громадянам  зареєструвати право власності на земельні ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

 

5. Землевпорядним організаціям  передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

 

6. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та містобудування.

 

 

 

 

                

Сільський голова                                                             Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення