Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15/09/2023

Рішення сесії сільської ради від 15.09.2023 № №963-26-VІІІ «Про затвердження  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0.03 га, кадастровий номер 3220881701:01:008:0226»

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 15.09.2023                                   с. Вороньків                            №963-26-VІІІ

 

Про затвердження  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0.03 га, кадастровий номер 3220881701:01:008:0226 із земель «для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги» на землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пару та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води» по вул. Слобідській в с. Вороньків

Бориспільського району Київської області

                  

Розглянувши розроблений ФОП Сидоренко М.М. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:  

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у разі зміни її цільового призначення із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Слобідській в с. Вороньків, Бориспільського району, Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0300 га кадастровий номер 3220881701:01:008:0226 по вулиці Слобідській в с. Вороньків Бориспільського району Київської області  із земель для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (03.03) у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (11.04), на якій розташований об'єкт для забезпечення життєдіяльності населеного пункту (котельня). ). Категорія земель  – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення.

3. ФОП Сидоренко М.М. примірник проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

 

  Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО