Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

15/09/2023

Рішення сесії сільської ради від 15.09.2023 № №959-26-VІІІ «Про розгляд заяви гр. Поян Альони Володимирівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для колективного садівництва в ГО СТ «Вагонник»,  діл. №34»

TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 15.09.2023                               с.Вороньків                       №959-26-VІІІ

 

Про розгляд заяви гр. Поян Альони Володимирівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для колективного садівництва в ГО СТ «Вагонник»,  діл. №34 на території Вороньківської сільської  ради Бориспільського району

Київської області

 

Розглянувши заяву гр. Поян Альони Володимирівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ФОП Білоусом О.В., що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, відповідно до статей 12, 40, 81, 91, 116, 118, 120, 121, Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55 Закону України «Про землеустрій»,  враховуючи  Закон України № 7636 від 19.10.2022р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель»,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури  та містобудування, Вороньківська  сільська  рада      

                                               ВИРІШИЛА:    

1. Затвердити гр. Поян Альоні Володимирівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для колективного садівництва в ГО СТ «Вагонник », діл. №34 на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

2. Передати гр. Поян Альоні Володимирівні у власність земельну ділянку з кадастровим номером 3220886000:03:002:2435 площею 0,0498 га для колективного садівництва за рахунок земель комунальної власності  Вороньківської сільської ради.

3. Гр. Поян Альоні Володимирівні земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням з дотриманням вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

4. Гр. Поян Альоні Володимирівні зареєструвати право власності на земельну ділянку відповідно до вимог чинного законодавства.

5. ФОП Білоусу О.В. передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та містобудування.

 

 

 

           Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО