Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

05/09/2023

Проект рішення від 08.09.2024 «Про внесення змін до структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 15.09.2023                                  с. Вороньків                                  №000-26-VIII

 

 

Про внесення змін до структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення ефективності і якості роботи апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями, рішенням № 20-1-VIII від 08.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та Положень про відділи, управління виконавчого комітету Вороньківської сільської ради», рішенням № 25-2-VIII від 24.12.2020 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», рішенням № 51-4-VIII від 11.02.2021 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», рішенням № 329-9-VIII від 10.08.2021 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області  та його чисельності», рішенням № 823-23-VIII від 24.03.2023 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», Вороньківська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, затвердженої рішенням № 823-23-VIII від 24.03.2023 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», а саме:
    1. Вивести зі складу відділу соціального забезпечення посаду спеціаліста 1 категорії (фахівця із соціальної роботи) в кількості 1 штатна одиниця.
    2. Визначити організаційно-правові заходи з упорядкування структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, що додається.
  2. Затвердити структуру та чисельність апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області в новій редакції, що додається.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, регламенту, депутатської етики, законності, протидії та запобігання корупції

 

 

Сільський голова                                                                       Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення