Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

05/09/2023

Проект рішення від 08.09.2024 «Про надання дозволу на списання основних засобів»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 15.09.2023р.                               с. Вороньків                             № 000-26-VIII

 

 

Про надання дозволу на

списання основних засобів

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні“ на виконання положень Бюджетного кодексу України, Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою раціонального використання майна, за погодженням постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл виконавчому комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області на списання з балансу основних засобів  непридатних для  подальшого використання (2 холодильних шкафів комбінованих, інвентарний № 1013/4107 вартістю 10000,00 грн., та холодильний шкаф, інвентарний № 1013/4106 вартістю 3000,00 грн) в Процівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» Вороньківської сільської ради.

2. Виконавчому комітету Вороньківської сільської ради провести списання основних засобів, які знаходяться на балансі, згідно чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

 

 

Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення