Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/08/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 10.08.2023 № 227 «Про   присвоєння адреси будівлі підсобно допоміжної майстерні (після поділу блоку допоміжних споруд) СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА"»

 

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 10 серпня 2023року                    с. Вороньків                           № 227

 

Про   присвоєння адреси

будівлі підсобно допоміжної майстерні

(після поділу блоку допоміжних споруд)

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА"

 

     Керуючись  статтею   31  Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні», до Порядку  присвоєння  будівельних та поштових адрес  об’єктам нерухомості, розташованих на території  Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, затвердженого рішенням сесії сільської ради від 24 квітня  2021 року  № 191-06-VІІІ, розглянувши  заяву СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТАРИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА", в особі директора СТОВ «Старинська птахофабрика» гр. Міщенко Сергія Васильовича від 20.07.2023 року, щодо  присвоєння адреси будівлі підсобно допоміжної майстерні,  виконавчий комітет  Вороньківської сільської ради

 

 ВИРІШИВ:

 1. Присвоїти   будівлі підсобно допоміжної майстерні СТОВ «Старинська птахофабрика»,  яка  введена в експлуатацію (договір купівлі продажу від 12 квітня 2001 року за №1761) та розташована на земельній ділянці кадастровий номер: 3220885700:03:008:0251   адресу: Київська область, Бориспільський район, село Мирне, вулиця Польова, будинок 9-В.

  

      2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення