Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/08/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 10.08.2023 № 222 «Про   уточнення адреси садовому будинку (після прийняття в експлуатацію) гр. Зінкевича Олексія Семеновича»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від 10 серпня 2023р.                      с. Вороньків                           № 222

 

 

Про   уточнення адреси

садовому будинку

(після прийняття в експлуатацію)

гр. Зінкевича Олексія Семеновича

 

 

     Керуючись  статтею   31  Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні» , до Порядку  присвоєння  будівельних та поштових адрес  об’єктам нерухомості, розташованих на території  Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, затвердженого рішенням сесії сільської ради від 24 квітня  2021 року  № 191-06-VІІІ, розглянувши  заяву гр. Зінкевича Олексія Семеновича від 25.07.2023 року, щодо  уточнення адреси садового будинку,  виконавчий комітет  Вороньківської сільської ради

 

 ВИРІШИВ:

 

     1. Змінити адресу садового будинку гр. Зінкевича Олексія Семеновича, який введений в експлуатацію (Свідоцтва про право власності на нерухоме майно № 2808 від 13.04.2009 року) у зв'язку  із впорядкуванням адресного господарства з  адреси: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, садівниче товариство «Ягідка», будинок 29 на адресу: Київська область, Бориспільський район, Вороньківська територіальна громада,  Громадська організація садівницьке товариство «Ягідка», будинок 29.

     2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення