Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/07/2023

Рішення сесії сільської ради від 25.07.2023 № 920-25-VІІІ «Про   затвердження      проекту землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» по вул. Світанкова в с. Проців на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»

 

 

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ  П'ЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

  від 25.07.2023                              с.Вороньків                      №920-25-VІІІ

 

Про   затвердження      проекту землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» по вул. Світанкова в с. Проців на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області

 

       Розглянувши розроблений ПП «Єдиний Центр» проект землеустрою  щодо         відведення земельної ділянки у користування (на умовах оренди)  для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариству з обмеженою відповідальністю  «Юкрейн Тауер Компані», відповідно до ст.12, 34,93,136,186   Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 277 Податкового кодексу України,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва Вороньківська сільська рада

                                                              ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити  проект землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариству з обмеженою відповідальністю  «Юкрейн Тауер Компані» по вул. Світанкова в с. Проців  на   території Вороньківської сільської ради  Бориспільського району  Київської області.

         2. Передати Товариству з обмеженою відповідальністю  «Юкрейн Тауер Компані» у користування на умовах оренди строком на 49 (сорок дев’ять)  років земельну ділянку  кадастровий номер 3220886001:01:004:0186  площею  0,0100 га  для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій по вул. Світанкова в с. Проців на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області.

3. Встановити річну орендну плату у розмірі ­­­12% (дванадцять відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

          4. Товариству з обмеженою відповідальністю  «Юкрейн Тауер Компані»     земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

          5. Товариству з обмеженою відповідальністю  «Юкрейн Тауер Компані»  зареєструвати право оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

          6. ПП «Єдиний Центр»  передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою  на  зберігання.

               7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва .

 

                        Сільський голова                                           Любов  ЧЕШКО  

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення