Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

21/07/2023

Проект рішення від 08.09.2024 «Про прийняття субвенції з обласного бюджету Київської обласної державної адміністрації»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ П’ЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 00.07.2023 р.                                 с. Вороньків                             № 00-25-VIII

 

Про прийняття субвенції з обласного бюджету

Київської обласної державної адміністрації

 

             Відповідно пункту 23 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 11-14 частини другої статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту",наказу Київської обласної військової адміністрації від 07.07.2023 № 189 «Про внесення змін до обласного бюджету Київської області»,  Вороньківська сільська рада

 В И Р І Ш И Л А :        

  1. Прийняти субвенцію  в сумі 1206161,04 грн  з обласного бюджету по ККД  41050400 «Субвенція з місцевого бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей осіб, визначених пунктами 2 - 5 частини першої статті 10-1 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", для осіб з інвалідністю I - II групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, визначених пунктами 11 - 14 частини другої статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", та які потребують поліпшення житлових умов за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету».
  2. Видатки по використанню субвенції в сумі 1206161,04 грн  здійснити по спеціальному фонду бюджету по  КПКВК 3221 КЕКВ КЕКВ 3240.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

Сільський голова                                                              Любов ЧЕШКО                                                               

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення