Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок, що перебувають в існуючих адміністративних межах села Проців Вороньківської сільської ради»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Від 00.06.2023 р.                              с. Вороньків                             № 000-24-VIII

 

 

Про надання дозволу на розроблення

детального плану території земельних

ділянок, що перебувають в існуючих

адміністративних межах села Проців

Вороньківської сільської ради

 

Відповідно до п.42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної документації», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» від 01.09.21р. № 926, розглянувши  заяву гр. Барановської Людмили Олександрівни від 29.03.2023 за №698/09.01-16, ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розробку детального плану території з метою зміни цільового призначення земельних ділянок кадастровими номерами 3220886001:01:005:0213, 3220886001:01:005:0214,  для ведення особистого селянського господарства, площею 0,0800 га в межах населеного пункту с. Проців  Вороньківської сільської ради, що перебуває у власності гр. Барановської  Людмили Олександрівни.

2. Визначити замовником розробки детального плану земельних ділянок в межах населеного пункту с. Проців  Вороньківської сільської ради - Вороньківську сільську раду.

3.  Розробку детального плану земельних ділянок в межах населеного пункту с. Проців Вороньківської сільської ради провести за рахунок заявника – Барановської Людмили Олександрівни.

4.   Вороньківській сільській раді:

-  сектору архітектури, містобудування та капітального будівництва виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради надати завдання на розроблення детального плану території;

-  сектору архітектури, містобудування та капітального будівництва виконавчого комітету Вороньківської сільської ради підготувати: календарний план підготовчих процедур для  розробки детального плану території;

-  рішення оприлюднити у місцевих засобах масової інформації та розмістити на   офіційному веб – сайті сільської ради;

-  забезпечити  процедуру проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території відповідно до чинного законодавства.

  1. Розроблену і погоджену в установчому законодавством порядку документацію вказану в п.1 даного рішення подати на затвердження у Вороньківську сільську раду.
  2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва Вороньківської сільської ради

 

 

 

Сільський голова                                             Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення