Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду гр. Чуряку Миколі Сергійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Паркова, 31 , в с. Вороньків, Бориспільського району , Київської області.»

 

TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 00.00.2023                       с.Вороньків                          №000-24-VІІІ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду гр. Чуряку Миколі Сергійовичу   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)    по вул. Паркова, 31 , в с. Вороньків, Бориспільського району , Київської області.

 

            Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в довгострокову оренду громадянину Чуряку Миколі Сергійовичу   для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка )  по вул. Паркова,31   в с. Вороньків, Бориспільського району, Київської області, розроблений  ТОВ «ГЕОМЕТР ГРУП»  та враховуючи пропозиції постійної комісії сільської  ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,   відповідно до статей 12,93,124, 125,126  Земельного кодексу України, пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська  сільська  рада   

                                  

                                                         ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в довгострокову оренду громадянину Чуряку Миколі Сергійовичу   для  будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Паркова,31 с. Вороньків, Бориспільського району Київської області.

 2. Передати в оренду   громадянину  Чуряку Миколі Сергійовичу     строком на 49 (сорок дев’ять)  років земельну ділянку площею 0.0760  га,  кадастровий номер: 3220881701:01:009:0182 для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Паркова,31, в с. Вороньків , Бориспільського району, Київської області.

 3. Встановити розмір річної орендної плати  за земельну ділянку  для   будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)     по вул. Паркова,31   в с. Вороньків, Бориспільського району, Київської області   в розмірі   3 (три) відсотки  від діючої нормативної грошової оцінки землі. Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради .  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/   18010900 , код отримувача (ЄДРПОУ) :   37955989, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 728999980334139815000010794   (орендна плата  за  землю  з  фізичних осіб).

4. Гр. Чуряк Микола Сергійович  повинен :

4.1. В місячний термін з дня прийняття цього рішення укласти договір оренди  землі.
4.2. Зареєструвати право оренди земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

4.3.Один примірник договору оренди земельної ділянки та документ, що підтверджує його державну реєстрацію, надати до відділу  земельних відносин виконавчого комітету сільської ради у 10-тиденний термін з моменту реєстрації права оренди.

4.4. Передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.96 Земельного кодексу України .

5. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди  .

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

               

 

 

 

     Сільський голова                                                                           Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення