Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про розгляд заяви гр. Панфілова Олексія Михайловича щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для колективного садівництва в СТ «Лазурне», діл.№10 на території Вороньківської сільської ради.»

 

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 00.00.2023                       с.Вороньків                          №000-24-VІІІ

 

Про розгляд заяви гр. Панфілова Олексія  Михайловича  щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для колективного садівництва в СТ «Лазурне»,  діл.№10  на території Вороньківської сільської  ради.

 

Розглянувши заяву гр. Панфілова Олексія Михайловича    та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ТОВ «Вертикаль2006»., що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської  ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,   відповідно до статей 12, 40, 81, 91, 116, 118, 120, 121, Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,         керуючись ст. 55 ЗУ «Про землеустрій»,  враховуючи  Закон України № 7636 від 19.10.2022р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» Вороньківська  сільська  рада      

                                               ВИРІШИЛА:    

1. Затвердити гр. Панфілову Олексію Михайловичу      технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для колективного садівництва в СТ «Лазурне»,  діл.№10  на території Вороньківської сільської  ради Бориспільського району Київської області.

2.Передати безоплатно у власність земельну ділянку з кадастровим номером 3220886000:03:001:2478 площею  0,0660га для колективного садівництва за рахунок земель  комунальної власності  Вороньківської сільської ради

3.Гр. Панфілову О.М.  земельну ділянку використовувати  за цільовим призначенням  з дотриманням  вимог с. 91 Земельного кодексу України.

4.Гр.  Панфілову О.М.     зареєструвати право власності на земельну ділянку відповідно до вимог чинного законодавства.

5.  ТОВ «Вертикаль2006» передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

6. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та містобудування.

 

 

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО

TSIGN

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення