Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про розгляд заяви гр. Кравчука Олександра Володимировича стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду (строком на 49 років) для ведення особистого селянського господарства в с. Старе на території Вороньківської сільської ради , Бориспільського р-ну, Київської області»

 

 

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

            ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА   ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 00.00.2023                       с. Вороньків                          №000-24-VІІІ

 

Про  розгляд заяви гр. Кравчука Олександра Володимировича  стосовно   надання  дозволу на  розробку  проекту  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки  у довгострокову  оренду (строком на 49 років)   для ведення особистого селянського господарства       в с. Старе   на території Вороньківської сільської ради , Бориспільського р-ну, Київської області

 

        Розглянувши заяву гр. Кравчука Олександра Володимировича        про  надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах   довгострокової оренди (строком на 49 років)  для  ведення особистого селянського господарства     на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району, Київської області, керуючись ст. 93, 134 п.2, п.3      Земельного кодексу  України                                                                                                                             ст.26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”  Вороньківська сільська рада

                      В И Р І Ш И Л А :

       1. Відмовити в наданні дозволу  гр.  Кравчуку Олександру Володимировичу           на  розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у користування на умовах   довгострокової оренди (строком на 49 років)   для  ведення особистого селянського господарства     орієнтовною  площею 2.0    га в с. Старе       на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району, Київської області у відповідності до ч. 2, ст. 134 Земельного Кодексу України.

        

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

                      Сільський голова                                      Л.І.Чешко

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення