Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про розгляд заяви гр. Мамайсур Віти Володимирівни стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я (аптечного закладу) (03.03) в с. Головурів вул. Шевченка, 12-А на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського р-ну, Київської області»

 

TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 00.00.2023                       с.Вороньків                          №000-24-VІІІ

 

Про   розгляд заяви гр. Мамайсур Віти Володимирівни  стосовно  надання  дозволу на  розробку  проекту  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки  у довгострокову  оренду для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я (аптечного закладу) (03.03)  в с. Головурів  вул. Шевченка, 12-А  на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського р-ну, Київської області

 

        Розглянувши заяву гр. Мамайсур Віти Володимирівни           про  надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах   довгострокової оренди  для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я (аптечного закладу) (03.03)   на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району, Київської області, керуючись ст. 93,134 Земельного кодексу України ст.26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”  Вороньківська сільська рада

 В И Р І Ш И Л А :

 

       1.Відмовити в наданні  дозволу  гр. Мамайсур Віті Володимирівні           на  розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у користування на умовах   довгострокової оренди  для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я (аптечного закладу) (03.03),  по вул. Шевченка, 12-а. с. Головурів на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району, Київської області, оскільки відповідно ст. 134 Земельного кодексу України передача в оренду неприватних земель  відбувається за результатами  проведення земельних торгів.

        2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

 

 

         Сільський голова                                                          Любов       ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення