Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій Товариства з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР».»

 

 

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

            ДВАДЦЯТЬ  ЧЕТВЕРТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

  00.00.2023                                         с.Вороньків                                               №000-22-VІІІ

 

Про      затвердження      проекту землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариства з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР».

 

       Розглянувши розроблений ФОП «Соколик Олександр Петрович.» проект землеустрою  щодо         відведення земельної ділянки у користування (на умовах оренди)  для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариства з обмеженою відповідальністю  «УКРТАУЕР», відповідно до ст.12, 34,93,136,186   Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 277 Податкового кодексу України,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва Вороньківська сільська рада

                                                              ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити  проект землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   Товариства з обмеженою відповідальністю  «УКРТАУЕР» в с. Сошників на   території Вороньківської сільської ради  Бориспільського району  Київської області.

           2.Передати Товариства з обмеженою відповідальністю  «УКРТАУЕР у користування на умовах оренди терміном  на 49 (сорок дев’ять )  років земельну ділянку  3220887001:01:012:0213  площею  0,0200га; для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд  електронних комунікацій   на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області.

3. Встановити річну орендну плату у розмірі ­­­___12______відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

            4. Товариства з обмеженою відповідальністю  «УКРТАУЕР»     земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

            5. Товариства з обмеженою відповідальністю  «УКРТАУЕР»  зареєструвати право оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

            6. ФОП «Соколик Олександр Петрович.»  передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою  на  зберігання.

               7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва .

 

                        Сільський голова                                           Л.І.Чешко

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення