Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про розгляд заяви гр. Верхоглядової Анастасії Юріївни стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), на території Вороньківської сільської ради»

TSIGN                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ  ЧЕТВЕРТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ  

 

Від 00.00.2023                                                                         № 00-24-VІІІ

                                                  

Про розгляд заяви гр. Верхоглядової Анастасії Юріївни стосовно  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), на території Вороньківської сільської ради

Розглянувши заяву  гр. Верхоглядової Анастасії Юріївни  та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України № 2145-ІХ  від 24.03.2022року  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва,   Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Верхоглядової Анастасії Юріївни,  цільове призначення якої змінюється з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

1.2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Верхоглядової Анастасії Юріївни загальною площею 3,9977га кадастровий номер 3220881702:02:011:0045 із земель для ведення особистого селянського господарства (01.03) на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).Категорія земель –землі житлової та громадської забудови.

2 Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

Сільський голова                                                          Л.І.Чешко

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення