Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/05/2023

Проект рішення від 25.05.2023 «Про розгляд заяви гр. Кабаля Віктора Миколайовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення з земель для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на землі для «будівництва та обслуговування будівель торгівлі», (кадастровий номер земельної ділянки 3220881701:01:006:0316) в с. Вороньків, вул. Ясна, 5, Бориспільського району, Київської області»

 

 

TSIGN

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

 КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 00.00.2022                         с. Вороньків                                                № 000-24-VІІІ

 

Про розгляд заяви гр. Кабаля Віктора Миколайовича   про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення з земель для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на землі для «будівництва та обслуговування будівель торгівлі»,  (кадастровий номер земельної ділянки 3220881701:01:006:0316)  в с. Вороньків, вул. Ясна, 5,  Бориспільського району, Київської області           

                

             Розглянувши заяву гр. Кабаля Віктора Миколайовича    та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у разі зміни її цільове призначення  з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розроблений ТОВ «Вертикаль 2006», враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

 

                                                       ВИРІШИЛА:  

1Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Кабаль Віктора Миколайовича,  цільове призначення якої змінюється з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва і обслуговування будівель торгівлі   в с. Вороньків вул. Ясна, 5, на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області .

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Кабаль Віктора Миколайовича, площею 0,03 га, кадастровий номер  3220881701:01:006:0316  з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) на землі для будівництва і обслуговування будівель торгівлі ( 03.07). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради   з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва .

 

 

 

          Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення