Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

23/05/2023

Проект рішення від 20.04.2024 «Про затвердження Статуту комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради» в новій редакції»

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від 00.00.2023р.                                 с. Вороньків                          № 000-24-VIII

 

Про затвердження Статуту комунальної установи

«Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради»

в новій редакції

 

                З метою приведення у відповідність установчих документів до чинного законодавства, відповідно до Законів України «Про освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Статут комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради» у новій редакції (додається).
  2. Виконуючій обов’язки директора комунальної установи Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради» (Васильєва В.І.) забезпечити проведення реєстрації Статуту комунальної установи у порядку, передбаченому чинним законодавством України.
  3. Контроль за виконанням рішення сесії сільської ради покласти на постійну комісію з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

 

Cільський голова                                                     Любов ЧЕШКО

 


Прикріплені файли: